Produk Grafologi

Produk Grafologi

BUKU DAHSYATNYA ! TULISAN INI MILIK SIAPA (RM 35.90)

Buku asas pengenalan tentang rahsia analisis tulisan tangan. Bagaimana mengenali peribadi dengan mudah, cepat dan tepat melalui tulisan tangan. Sesuai untuk semua lapisan masyarakat.

 

BUKU LOVE TILL JANNAH (RM 35.90)

Buku panduan memahami pasangan melalui rahsia analisis tulisan tangan. Bagaimana mengenali peribadi yang tersurat dan tersirat dengan mudah, cepat dan tepat melalui tulisan tangan. Sesuai untuk yang bakal berkahwin, mahupun yang telah lama berkahwin.

 

BUKU BE OKAY! (RM 39.90)

Buku panduan mudah dan cepat membina karakter hebat melalui tulisan tangan. Membongkar 15 Rahsia Tandatangan. Sesuai untuk semua lapisan masyarakat.

 

VIDEO 9 ASAS RAHSIA TULISAN TANGAN (RM 147.00)

Kursus online tentang 9 asas penting untuk memahami bagaimana untuk menganalisa tulisan tangan. Sesuai untuk semua lapisan masyarakat yang ingin memahami dan mengenali diri sendiri, pasangan, anak-anak, pekerja dan orang sekeliling anda.

 

VIDEO TERAPI GRAFOLOGI (RM 147.00)

Kursus online tentang bagaimana dengan mengubah tulisan tangan anda, anda boleh menjadi orang yang lebih positif dan bahagia.

Teknik ‘reverse engineering’ minda separa sedar kita untuk mengubah pelbagai sikap negatif kepada positif, dengan izin Allah.

Sesuai untuk anda yang inginkan kehidupan yang lebih positif demi menjadi khalifah Allah yang lebih baik.


GRAPHOLOGY EMPLOYER HANDBOOK (RM 147.00)

Panduan memilih pekerja berdasarkan tulisan tangan. Panduan untuk 70 pekerjaan lazim di Malaysia. Sesuai untuk Pemilik Bisnes, Pegawai Sumber Manusia, Pengurus dan sesiapa sahaja yang perlu menemuduga pekerja.


JURNAL GRAFOLOGI DIRI (RM 147.00)

Jurnal ini dapat membantu anda memahami kaedah yang mudah dan betul untuk menguruskan masalah dan emosi. Bukan sahaja untuk diri anda, tetapi untuk famili dan anak-anak anda, serta  yang lebih penting, kepada masyarakat sekeliling. Jurnal ini akan bersama anda untuk melakukan transformasi, penuh dengan aktiviti yang memberi anda kekuatan dan semangat untuk terus berubah.


PLANNER TRANSFORMASI (RM 197.00)

Planner Transformasi membantu anda untuk tetapkan fokus, lakukan aktiviti yang membawa anda lebih dekat kepada matlamat,  dan capai lebih banyak kejayaan. Misi kami adalah untuk memperkasakan dan membantu anda untuk transform diri dan kehidupan menjadi lebih baik

Planner ini tidak bertarikh, jadi anda bebas untuk mulakan pada bila-bila masa sahaja.


DAHSYATNYA DOA IBU ( RM 27.00)

Sebuah perkongsian inspirasi oleh Tn Haji Ahmad Firdaus Mahmod dan isteri, Dr Azura Hashim, tentang hebatnya doa seorang ibu. Mereka juga berkongsi betapa ajaibnya kesan terhadap hidup mereka apabila membahagiakan kedua ibu bapa. Juga pengisian mengenai kisah inspirasi, konsep winner or loser, rahsia berjaya dalam hidup, dan kuasa minda percaya.


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Buku Dahsyatnya Tulisan Ini Milik Siapa
HABIS STOK
BUKU LOVE TILL JANNAH
HABIS STOK
BUKU BE OKAY
HABIS STOK
Jurnal Grafologi Diri
Planner Transformasi
VIDEO 9 ASAS RAHSIA TULISAN TANGAN
VIDEO TERAPI TULISAN TANGAN
GRAPHOLOGY EMPLOYER HANDBOOK
eBook Dahsyatnya Sumpah/Doa Ibu
JUMLAH

Kos Penghantaran

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN


Perlu bantuan?